جمعه ۷ فروردین ۱۴۰۵ - ۱۵:۳۴
ماموستا کریمی: ایران در برابر هرگونه حمله، پاسخ قاطع خواهد داد 

حوزه/ امام جمعه بانه با اشاره به تصمیم اخیر رئیس‌جمهور آمریکا درباره تعویق حمله به تأسیسات ایران، این اقدام را دارای ابعاد پنهان و اهداف قابل‌تأمل دانست و تأکید کرد: جمهوری اسلامی در صورت هرگونه تعرض، با اقدامات بازدارنده و پاسخ قاطع واکنش نشان خواهد داد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری حوزه در سنندج، ماموستا جمال کریمی، در خطبه‌های نماز جمعه این هفته شهرستان بانه، با ابراز آرزوی سلامت برای رهبر معظم انقلاب اسلامی؛ آیت‌الله سید مجتبی خامنه‌ای (حفظه‌الله) و توفیق برای همه مسئولان نظام در خدمت به مردم، اظهار کرد: جمهوری اسلامی ایران صراحتا هشدار داده است، در صورت حمله به نیروگاه‌های ایران، ضمن بستن کامل تنگه هرمز، نه‌تنها نیروگاه‌های رژیم صهیونیستی را ویران خواهد کرد، بلکه نیروگاه برق تمام کشورهای میزبان پایگاه‌های آمریکا در منطقه را هدف مشروع خواهد دانست که ترامپ را وادار به عقب نشینی کرد.

وی افزود: پس از حمله به برخی فازهای پارس جنوبی، منابع اسرائیلی تایید کردند که آمریکا از این حمله مطلع بود و حمایت هم کرد، ترامپ حیله گر تکذیب کرد اما با تایید آن ذات حیله گرش به دنیا ثابت شد.

امام جمعه بانه خاطرنشان کرد: نیروهای مقتدر هوا فضای سپاه هر حرکتی را بی پاسخ نگذاشته و با حمله موشکی دقیقی به شهر آراد و دیمونا همان شهری که تأسیسات هسته‌ای رژیم در آنجا قرار داشت، خرابی‌ها و تلفات زیادی را به‌جا گذاشتند، تا دشمن بداند هر پاسخی را بی جواب نخواهند گذاشت.

ماموستا کریمی با اشاره به اظهارات رئیس جمهور آمریکا مبنی بر مذاکرات با ایران و عدم اعتماد به دشمن گفت: تجربه نشان می دهد ترامپ مکار به دنبال مذاکره نیست و این پادوی نتانیاهو، در حین مذاکرات برای بار دوم به ایران حمله کرد و اخیرا مطرح کردن موضوع اشغال جزایر نفتی ایران، منفعت طلبی و اهدافشان را آشکار کرد.

وی تاکید کرد: مردم ایران و به ویژه نیروهای مسلح باید، برای هر سناریویی آماده باشند، نباید به وعده‌های ترامپ اعتماد کرد، باید با جدیت به تقویت آمادگی‌های دفاعی و افزایش توان بازدارندگی پرداخت.

امام جمعه بانه با اشاره به تغییرات مکرر و تناقض‌گویی رئیس جمهور آمریکا که نشانه‌هایی از بی‌ثباتی و فریب است، گفت: تغییرات مکرر در مواضع ترامپ و تناقض‌گویی‌های او، نشان‌دهنده بی‌ثباتی و فریبکاری است.

وی تصریح کرد: ترامپ به راحتی حرف خود را تغییر می‌دهد و با انتشار اخبار ضد و نقیض، سعی در گمراه کردن افکار عمومی و ایجاد سردرگمی در میان دشمنان دارد.

ماموستا کریمی با تمسک به قرآن و آیه شریفه، فَقاتِلُوا أَئِمَّةَ الْکُفْرِ إِنَّهُمْ لا أَیْمانَ لَهُمْ لَعَلَّهُمْ یَنْتَهُونَ، و معنی باید با سران کفر جنگید، چرا که به هیچ تعهدی پایبند نیستند، باشد از پیمان شکنی باز ایستند اظهار کرد: رزمندگان تا اخر در میدان نبرد باشند و بدانند که نصر و پیروزی از آن ماست و دشمن در حال شکست و رسوایی است.

وی در پایان با اشاره به شکست نظامی دشمن در جنگ تحمیلی و تاکید بر وحدت و همدلی مردم گفت: امروز، درحالی‌که دشمن با بهره‌گیری از همه امکانات خود در جنگ نظامی علیه ایران شکست خورد و با تبلیغات مسموم، می‌کوشد امید و اعتماد را در جامعه کم‌رنگ سازد، وظیفۀ همگان بیش از پیش حفظ وحدت، همدلی و بصیرت و حضورآگاهانه در صحنه است.

انتهای پیام/

اخبار مرتبط

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha